نگاهی به بازار ارز تهران از 15 مهر ماه بعد نشان می دهد که با شروع درگیری های نظامی در نوار غزه، قیمت دلار نوسانات قابل توجهی داشته است.

از این نظر نرخ دلار در روزهای هفدهم و هجدهم مهر ماه به سطوح قیمتی کانالی 53 هزار تومان رسید. اما با گذشت زمان و پایان هفته سوم مهر، شاخص پولی کاهش قیمت داشت. روند نزولی جدید دلار در بازار هفته گذشته مهر آن نیز گسترش یافت. هر ورق این اسکناس آمریکایی در اولین معاملات هفته گذشته با قیمت 51 هزار و 300 تومان آغاز به کار کرد. روند نزولی جدید دلار در اواسط هفته گذشته نرخ این ارز را به کانال 50 هزار تومان و به محدوده قیمتی 50 هزار و 200 تا 50 هزار و 500 تومان بازگرداند.

اما پس از انتشار خبر تکان دهنده موج جدید حملات نظامی به نوار غزه و همچنین واکنش رسمی مقامات این کشور، لایحه آمریکا در تهران افزایش یافت. روز چهارشنبه 5 دی ماه، دلار در سطح اولین روز هفته یعنی 51 هزار و 300 تومان معامله شد. روز پنجشنبه قیمت دلار با تعدیل نرخ مبادله ای از 150 تومان به 51 هزار و 150 تومان فعالیت خود را بسته است.

از سوی دیگر، حباب درهم در روز پنجشنبه به کمترین میزان خود از دوم مرداد تاکنون رسید که نشان می دهد بازارساز دارای ذخایر کافی برای تامین بازار و کنترل نوسانات است. این در حالی است که درهم در برزخ حمایت 13800 تومان و مقاومت 14200 تومان محبوس می شود و خروج از دو طرف روند صعودی یا نزولی درهم را مشخص می کند.

در شرایط فعلی؛ گروهی از تجار بر این باورند که با گشایش روز شنبه بازار ارز هرات، بخشی از تقاضای چند روز گذشته به بازار امروز سرازیر خواهد شد که منجر به افزایش هیجانی قیمت دلار می شود.

برخی دیگر می گویند این هفته بازار ارز تهران بار دیگر اخبار و سیگنال های سیاسی پیرامون جنگ غزه و حماس را خواهد شنید. برخی از تحلیلگران سیاسی مدعی هستند که اگر اخبار آتش بس به بازار برسد، دلار آمریکا کاهش می یابد.

به گفته کارشناسان، قیمت دلار هرات برای رشد باید بالای 50 هزار و 600 تومان فعلی تثبیت شود. مقاومت مهم بازار ارز هرات 51 هزار و 200 تومان است که در صورت شکسته شدن این حد، سد 51 هزار و 500 تومانی در پیش است.


اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *