جبلی گفت: اتفاقاً برخی هنرمندان به اشتباه حضور خود را در رسانه ملی کم اهمیت جلوه داده اند، هیچکس از آنها نخواست که بروند، برعکس ما از آنها خواستیم که برای طراحی، بازی و اجرا بمانند.
پی ام آپلود، پیمان جبلی در مراسم تجلیل از هنرمندان سریال «عشق کوفی»، ساخت نمایشی با موضوع وقایع و شخصیت های بزرگی همچون واقعه کربلا و حضرت سیدالشهدا (ع) را یک کار دشوار دانست که معمولاً فقط تعداد کمی از افراد خود را وقف آن می کنند. چون ممکن است حق مطلب به خوبی پرداخت نشود، سازنده مورد انتقاد قرار گیرد یا اثر تاریخی به دلیل هزینه های زیاد اصلاً راه اندازی نشود یا در میانه راه مشکلاتی پیش بیاید.
رئیس رسانه ملی افزود: این که بعد از گذشت چندین سال از سریال مختارنامه، درام دیگری درباره واقعه عاشورا ساخته شود، جسارت، انگیزه بالا و احساس قوی می خواهد.
رئیس رسانه ملی پرداختن به مسائل تاریخی و تلاش برای اهل بیت(ع) و انتقال مفاهیم دینی به نسل آینده را ضروری دانست. وی ضمن تبریک به نویسندگان جوان و خوشقریحه سریال عشق کوفی گفت: شما بهترین روش و الگو برای نزدیک شدن به واقعه ای مانند عاشورا هستید که انتخاب کرده اید. به این معنا که شما از کنار آن عبور کرده اید، سایه عاشورا افتاده است و ما مستقیماً خود واقعه را نمی بینیم. اما حس کربلا و عاشورا را درک می کنیم.
وی همچنین با اشاره به سختی های رعایت جزییات محتوا هنگام ساخت سریال هایی با شخصیت ها و قهرمانان، گفت: با همه اینها مخاطبان کار را دیدند و پسندیدند. همچنین باید از سازمان اوج به خاطر شجاعت و شجاعتشان در موفقیت این امر تشکر کنم.
وی ادامه داد: علیرغم برخی نظرات مبنی بر اینکه ذائقه مردم تغییر کرده و دیگر علاقه ای به آثار ملی و مذهبی ندارند، نتیجه تجربه دو سال اخیر این است که وقتی روی مسائل مربوط به هویت خود کار می کنیم که کربلا هم از جمله آنهاست. شهدای دفاع مقدس.» دفاع و انقلاب، بیشترین مخاطب را خواهیم داشت، که «موقعیت مهدی»، «عاشورا» و «حسینیه معلی» نمونههای فعلی آن هستند.
وی با بیان اینکه اگر هوشمندانه، هنرمندانه و با دقت به این موضوعات بپردازیم به بیشترین و بهترین مخاطبان می رسد، گفت: سریال عشق کوفی توانسته سلیقه جدیدی را در این زمینه نیز شکل دهد.
رئیس رسانه ملی همچنین به اظهارات بازیگر سریال عشق کوفی مبنی بر لزوم باز شدن درهای این سازمان به روی هنرمندان واکنش نشان داد و گفت: این سازمان به روی همه هنرمندان باز است؛ این ادعا نیست، اما ما آن را ثابت کرده ایم. بسیاری فکر می کردند که ما سازمان را با سیم خاردار محاصره کرده ایم. در حالی که الان آمده اند و دارند با سیما فیلم مذاکره می کنند.
جبلی ادامه داد: اتفاقاً برخی هنرمندان ناخواسته حضور خود را در رسانه ملی کمرنگ کرده اند، هیچکس از آنها نخواست که بروند، برعکس ما از آنها خواستیم که برای طراحی، بازی و اجرا بمانند. اما ما به دیدگاه آنها احترام می گذاریم و معتقدیم صداوسیما خانه هنرمندانی است که می خواهند به هویت و تاریخ این ملت خدمت کنند. مسئولان خادم تولید و محتوا هستند و شما هنرمندان و برنامه سازان صاحبان اصلی سازمان هستید.
در ادامه این مراسم محسن برمهانی- معاون سیمای رسانه ملی نیز با اشاره به اینکه سریال عشق کوفی یکی از تولیدات سازمان هنری رسانه اوج است که بیش از یک دهه است که افتخار همکاری با آن را داشته ام، گفت: گفت: سازمان اوج یکی از مصادیق کار فرهنگی و هم افزایی فرهنگی در کشور است.
وی افزود: تولیدات تئاتر یا توسط تهیه کنندگان و یا مجموعه ها و موسسات بیرونی تولید می شود. سازمان اوج سعی در حفظ استانداردها از نظر کیفی و محتوایی داشته است.
محسن دریالعل ، مدیر مرکز فیلم و سریال سازمان اوج نیز با بیان اینکه کار عاشورایی سخت اما سرگرم کننده بود، گفت: بازخوردهای پایانی کار عشق کوفی بسیار مثبت بود. این کار زیبا و پر زحمت تیم خوبی داشت که یک چیز برایشان بسیار مهم بود، امام حسین (ع) و کار عاشورا که تجربه جالبی بود.
سعید سعدی تهیه کننده سریال عشق کوفی با بیان اینکه خدا را شاکریم که به ما اجازه داد در راه امام حسین (ع) گام برداریم، گفت: عشق کوفی یک کار عاشورایی بود و همه تلاش کردند تا کار انجام شد.» کیفیت لازم را داشت. در مورد تولید، زمان ما محدود بود و در سرمای زمستان نیز تحت تاثیر قرار گرفتیم و مشکل داشتیم. اما همه سعی کردند کار را با کیفیت لازم در بازه زمانی مشخص به پایان برسانند. همچنین از همکاری سازمان اوج و سازمان صداوسیما و همچنین تیم سازنده که تلاش کردند کار را به خوبی آماده کنند تشکر می کنم.
وی تاکید کرد: کار برای اهل بیت بسیار سخت است و امیدواریم سازوکار واحدی برای این کار تعریف کنیم. باید تصمیم بزرگی گرفته شود و برای اهل بیت مشاغل زیادی ایجاد کنیم و آنتن این احترام بیشتر شود. ما مصمم هستیم و امیدواریم کارساز باشد.
حسن آخوندپور کارگردان سریال عشق کوفی نیز با بیان اینکه من خودم تهیه کننده تلویزیون هستم، گفت: خوشحالم که به کار منتسب به اباعبدالله الحسین (ع) و این انرژی خوب دعوت شدم. پروژه از پیش تولید تا پخش از نگاه صاحب اثر. تجربه بسیار خوبی بود.
وی افزود: خوشحالم از این امتحان که بازخورد گرفتیم با سربلندی بیرون آمدم. از سازمان صداوسیا که کمک کرد تا یک سریال مخاطب پسند به پایان برسد، تشکر می کنیم.
سوگل طهماسبی بازیگر این سریال نیز گفت: من او را خیلی دوست داشتم حتی با اینکه شخصیتم منفی بود. سکانس های خوبی در حضور آقای سلیمانی داشتم و امیدوارم تجربیات مشابه بیشتری در این مسیر داشته باشم.
سعید شریف بازیگر جوان این سریال توضیح داد که شرایطی پیش آمد که به من اعتماد کردند و با فیلمنامه خوب و بازیگران خوب کار شایسته ای انجام دادیم. گفت: خوشحالم که نقش هلال را به من دادند.
جواد هاشمی بازیگر نقش حبیبابن مظاهر نیز گفت: باور نمی کردم گریم اینقدر روی صورتم بنشیند و نقش مردی را بازی کنم که تاریخ از توصیفش برنمی آید.حبیب بن مظهر سی و سومین نقش شهیدی بود که بازی کرده ام و برایم لذت بخش بود.
حسین سلیمانی بازیگر نقش نعیم در «عشق کوفی» نیز اظهار داشت: از سختی های نقش نمی گویم. اما اتفاقی که برای من افتاد این بود که روزی که آمدم گفتند شایدشاید سن و سالم به نقش نخورد اما تست گریم کردم و آمدم قرارداد ببندم. اگرچه در ابتدای فیلمنامه قرار نبود به کربلا برسم اما در پایان به کربلا رسیدم و این اتفاق به برکت صدقه امام حسین (ع) افتاد.