به گزارش خبرگزاری پی ام آپ از سنندج، علی نوری در حاشیه بازدید از چهارمین جشنواره بزرگ اقوام ایرانی و نمایشگاه تخصصی صنایع‌دستی غرب کشور، سوغات و هدایا در سنندج به خبرنگار میراث‌آریا گفت: استان کردستان دارای ظرفیت‌های ویژه و خاصی در حوزه تاریخی، گردشگری و صنایع‌دستی است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان تصریح کرد: ثبت مریوان به‌عنوان شهر جهانی کلاش، سنندج به‌عنوان شهر خلاق موسیقی در یونسکو، ثبت ملی شال‌بافی آرمرده بانه، ثبت ملی گلیم‌بافی کاکو سفلی و ثبت ملی ارغوان بافی دیوزناو، گام مهمی است که می‌تواند در معرفی توانمندی‌های کردستان نقش به‌سزایی داشته باشد.

وی تصریح کرد: یکی از موضوعاتی که در سفر اخیر به عراق و اقلیم کردستان مطرح شد، برپایی نمایشگاه های تخصصی صنایع دستی و گردشگری در استان کردستان بود.

نوری افزود: در آینده نزدیک با همکاری بخش دولتی و خصوصی در نظر داریم با توجه به ظرفیت ها و توانمندی های منطقه نمایشگاه های تخصصی را در استان برگزار کنیم.

معاون هماهنگی اقتصادی استاندار کردستان با تشکر از بانیان چهارمین جشنواره بزرگ اقوام ایرانی و غرب کشور در نمایشگاه ویژه صنایع دستی، سوغات و هدایا در سنندج خاطرنشان کرد: خوشبختانه قابلیت‌ها و ظرفیت‌های ویژه گردشگری، صنایع‌دستی و فرهنگی استان کردستان در این نمایشگاه به بهترین نحو معرفی شده است.

وی بیان کرد: امید است با بهره‌برداری مناسب از این قابلیت‌ها و فراهم کردن زیرساخت‌ها و امکانات لازم و همچنین همکاری و انسجام میان بخش‌های خصوصی و دولتی شاهد توسعه پایدار گردشگری و رونق اقتصادی در استان باشیم.

در این رویداد فرهنگی ضمن اجرای موسیقی اقوام ایران زمین، محصولات صنایع‌دستی و هنرهای سنتی، سوغات و تولیدات مشاغل خانگی استان‌های کردستان، همدان، ایلام، کرمانشاه و آذربایجان غربی در قالب ٧٤ غرفه در سنندج  معرفی و عرضه می‌شود.

چهارمین جشنواره بزرگ اقوام ایرانی و «نمایشگاه تخصصی صنایع‌دستی غرب کشور، سوغات و هدایا» ١٦ تا ٢١ مهرماه از ساعت ١٦ تا ٢١ در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی استان، پذیرای بازدیدکنندگان و علاقه‌مندان است.

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *