به گزارش پی ام آپ به نقل از تسنیم، احکام جدیدی برای معلمان معترض به نمرات خود و ارتقای رتبه صادر می شود.
از مجموع 940000 معلم مشمول صلاحیت، 34 درصد معلمان با احراز صلاحیت آنها مخالف بودند. به طور متوسط 65 درصد از معلمان در مرحله بازنگری اعتراض یک رتبه ارتقا یافتند.
در فرآیند طبقه بندی، معلمان در سه حوزه حرفه ای، عمومی و تخصصی مورد بررسی قرار گرفتند و به گفته مسئولان وزارت آموزش و پرورش برای رسیدن به رتبه های 4 و 5 به بیش از 15 سال سابقه کار نیاز است.
رضا مراد صحرای; وزیر آموزش و پرورش در آخرین اظهار نظر خود درباره صلاحیت معلمان با اشاره به اینکه متغیرها باید در صلاحیت معلمان تفکیک شود، گفت: معلم مهاجر را نمی توان با معلمی که در تجریش تهران تدریس می کند یکی دانست، اما مهم است. مسئله این است که ما رتبه بندی را اجرا کردیم و امروز رتبه بندی در حقوق است. همچنین امسال 26 میلیارد تومان برای احراز صلاحیت معلمان در بودجه حقوق آموزشی در نظر گرفته شده است.
علی فرهادی معاون برنامه ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش در خصوص اعلام نتایج اعتراض معلمان به رتبه بندی گفت: 320 هزار نفر از مجموع 940 هزار معلم به رتبه بندی خود اعتراض کرده و درخواست تجدیدنظر در آموزش و پرورش کردند. معترضان را به چند دسته تقسیم می کنیم و اولاً 63000 معلم با سابقه کار و مدارک تحصیلی بالا بودند که احتمال ترفیع آنها بیشتر بود.
شهریور امسال سوابق 60 هزار نفر از این معلمان در مراکز سنجش صادر و صلاحیت های جدید با حقوق صادر شد. شهریور معوقات مربوط به رتبه جدید وی از ابتدای سال 1402 پرداخت شد.
به گفته فرهادی، گروههای دیگری از معلمان با سوابق کاری و صلاحیتهای تحصیلی پایینتر هستند که آنها نیز به سه گروه تقسیم شدند و پرونده آنها در مراکز مختلف سنجش تهران در حال بررسی است.
وی با اشاره به اینکه پرونده طبقه بندی همچنان باز است و مسیر ارتقای رشد معلمان ادامه دارد، گفت: باید با توجه به شرایط فعلی به روز شوند و اگر معلمی گیر کرد حتما به او یادآوری می کنیم که در مسیر باشد. تبلیغاتی
به گفته مسئولان وزارت آموزش و پرورش، با اجرای این رتبه بندی، میانگین حقوق معلمان 30 درصد کمتر از حقوق کارکنان دولت است که باید جبران شود. علاوه بر این، این رتبه بندی حقوق معلمان را 26 درصد افزایش داد. ٪ میانگین.