به گزارش خبرگزاری پی ام آپ رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان به تأکید بر ضرورت اجرای کامل “قانون بیمه اجباری دام” در این استان اشاره کرد و اظهار کرد که این موضوع نیاز به اقناع بهره‌برداران معاونت دارد.

محمدرضا قاسمی در جلسه ستاد بیمه محصولات کشاورزی استان سمنان به لزوم پیگیری مصوبات قبلی این ستاد پرداخت و تأکید کرد که باید همواره از پیگیری مصوبات جلسات قبلی به عنوان دستورکار اصلی جلسات جدید استفاده شود.

وی از برگزاری منظم جلسات ستاد بیمه در شهرستان‌ها خبر داد و افزود که مدیران شهرستانی به شکل وبیناری در جلسات ستاد بیمه استان شرکت می‌کنند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با تأکید بر اینکه بیشترین مصوبات این ستاد مرتبط با همه شهرستان‌های استان است، اظهار داشت: لازم است مصوبات ستاد بیمه در شهرستان‌ها مورد بررسی و دسته‌بندی قرار گیرد. برخی از مسائل که در مرحله استانی قابل حل هستند، باید تا حد امکان حل شوند و سایر مصوبات نیز از طریق مقامات مرکزی و وزارت جهاد کشاورزی و بیمه‌ها پیگیری شود.

قاسمی با توجه به تصویب قانون بیمه اجباری دام و تمرکز وزارت جهاد کشاورزی در این زمینه، خاطرنشان کرد: قانون در این زمینه روشن است؛ در این راستا قانون اساسی در این خصوص مشخص است. بنابراین بیمه جامع دام ضروری است و نهادها باید برای تامین آن تلاش بیشتری کنند.

وی با اشاره به اینکه محصولات کشاورزی و دامی در استان سمنان همواره با تهدیدات مختلفی مواجه است، خاطرنشان کرد: با توجه به تغییر اقلیم و شرایط نامساعد جوی و همچنین تنوع و تنوع عوامل زیان آور، در سال های اخیر بخش کشاورزی و دامپروری در کشور دچار مشکل شده است. مواجهه با تهدیدات بیشتر به ویژه در استان سمنان؛ به همین دلیل بیمه دام های مزرعه و همچنین محصولات کشاورزی و باغی امری ضروری و به نفع بهره برداران این بخش است.

وی افزود: تنها راهی که دولت و قانونگذار برای جبران بخشی از این زیان ها پیش بینی کرده اند، ادامه فعالیت بهره بردار است که باید به بخش کشاورزی استان سمنان توجه زیادی شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان تأکید کرد که باید “قانون بیمه اجباری دام” را به صورت کامل اجرایی کرد و بهره‌برداران را متقاعد کرد تا در این بیمه شرکت کنند.

محمدرضا قاسمی در جلسه ستاد بیمه محصولات کشاورزی استان سمنان اظهار داشت که برای جبران بخشی از خسارت‌های وارده به کشاورزان، باید پوشش بیمه را از طریق صندوق بیمه محصولات کشاورزی گسترش داد و ضریب نفوذ بیمه در بخش کشاورزی افزایش یابد.

او ادامه داد که فرهنگ‌سازی لازم برای اقناع کشاورزان به تأمین بیمه برای محصولاتشان انجام شود و همچنین مدیران جهاد کشاورزی در شهرستان‌ها باید توجه بیشتری به اجرای این قانون داشته باشند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان تاکید کرد که باید از ظرفیت تشکل‌ها به ویژه تشکل‌های حوزه دام در اجرای قانون بیمه اجباری دام استفاده شود و کارگروه تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی نیز در این راستا نقش مهمی ایفا کند.

وی در مورد توسعه بیمه محصولات زراعی و باغی اولویت بخشی به بیمه محصولات مشمول طرح جهش تولید در دیم زارهای استان و همچنین کشت قراردادی گندم را ضروری دانست و توسعه این بیمه‌ها را به عنوان اولویت برای تأمین مزیت‌های کشاورزان و کشاورزی منطقه دانست.

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *