با آغاز فصل سرما، توزیع واکسن آنفلوآنزا در داروخانه‌های هلال احمر آغاز شده است.

در صورت تزریق واکسن به افراد، در صورت ابتلا به بیماری، دوره بیماری با کمترین عوارض و خطرات پشت سر خواهد گذاشت. این واکسن‌ها به دست شرکت‌های دانش بنیان داخلی تولید شده‌اند و به صورت ۲۴ ساعته در داروخانه‌های مختلف به توزیع می‌رسند.

مدیرعامل سازمان تدارکات پزشکی هلال احمر از تلاش برای تدارک و توزیع این واکسن‌ها به منظور پیشگیری از همه‌گیری بیماری آنفلوآنزا و کاهش عوارض شدید آن خبر داد. با تدابیری صورت گرفته برای گروه‌های در معرض خطر، خطرات جانبی و ناگوار این بیماری می‌تواند کنترل شود و از بستری شدن بیماران و حتی مرگ‌ومیر ناشی از آن جلوگیری شود.

واکسیناسیون آنفلوآنزا می‌تواند کمک شایانی به پیشگیری از این بیماری و کاهش شدت علائم آن در صورت ابتلا بکند. به همین دلیل، ما در هلال احمر، واکسن آنفلوآنزا را در داروخانه‌ها به مردم توزیع می‌کنیم.

شهروندانی که در تهران زندگی می‌کنند، می‌توانند واکسن را از داروخانه‌های طالقانی و تهرانپارس تهیه کنند. برای تولید این واکسن‌ها، شرکت‌های دانش بنیان داخلی نیز قابلیت و توانایی لازم را دارند.

داروخانه هلال احمر

وی در خصوص 24 ساعته بودن داروخانه های هلال احمر گفت: بر این اساس واکسن به صورت 24 ساعته در دسترس مردم است و مشکلی در این زمینه وجود ندارد.

مدیرعامل سازمان تامین پزشکی هلال احمر ادامه داد: در برخی موارد دلایل علمی نیاز به انواع دیگر واکسن ها (سکوهای تولید متفاوت) دارد که طبق دستورالعمل سازمان غذا و دارو وارد شده و پس از تجویز پزشک برای بیماران تجویز می شود.

عسکری بیان کرد که در سال گذشته با تشدید سرما و همه‌گیری باکتریایی، مشکل آنتی بیوتیک در کشور پدید آمد. اما با تلاش هلال احمر و بهره گیری از تولید بیشتر آنتی بیوتیک‌ها و با همکاری وزارت بهداشت، بحران مدیریت شد. این موضوع نشان دهنده آن است که برای فصل سرما امسال، همه آماده هستیم و آمادگی کامل برای عرضه داروهای تنفسی و ضد حساسیت را داریم. ضمناً دپوی مناسبی برای این منظور ایجاد شده است و ما آماده خدمت‌رسانی به مردم هستیم.

وی با اشاره به مشکلات و سختی‌های دوره پاندمی کرونا، بیان کرد که هرچند خاطره‌ی ناخوشایندی از کووید۱۹ در ذهن ما موجود است، اما بهبود عادات بهداشتی نیز به وجود آمده است. با این حال، نباید فکر کنیم که با کاهش شیوع کرونا، می‌توانیم به این عادات بی‌توجه شویم. همچنان به شستشوی دست‌ها، استفاده از ماسک در اماکن تجمعی، رعایت فاصله‌ی اجتماعی و دوری از شلوغی توجه داشته باشیم؛ زیرا هرچه تعداد بیماران کمتر شود، به سمت موفقیت همگراییم.

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *