تحقیقات نشان می دهد دلیل بیشتر مرگ و میرها در جهان ناشی از خودکشی است. این خودکشی در بین بازه سنی 16 تا 17 و از 18 تا 34 بیشتر است. افراد برای این کار دلایل زیادی از جمله شرایط سخت مالی، تورم، مسکن و … دارند.
به گزارش پی ام آپ، گروهی از محققان کانادایی مطالعه جدیدی را برای بررسی موضوع خودکشی انجام دادند و به این نتیجه رسیدند که سال گذشته از هر هفت کانادایی، یک نفر به خودکشی فکر کرده است. افکار خودکشی در بین جوانان بیشتر بود، بنابراین این میزان در گروه سنی 16-17 سال و گروه سنی 18-34 سال بیشتر بود. بررسی انجام شده در این مطالعه نشان می دهد که عوامل خطر برای این مشکل در کانادا شرایط سخت مالی، تورم، مسکن و تامین مواد غذایی است.
بر اساس نظرسنجی این مطالعه از 3819 کانادایی، بی ثباتی مالی بیش از هر چیز دیگری منجر به افکار خودکشی می شود. افرادی که مشکلات مالی دارند (41 درصد)، بیکاران (24 درصد)، افراد کم درآمد (21 درصد) و افراد بدهکار (30 درصد) بیشتر از دیگران در معرض افکار خودکشی هستند.
خودکشی یکی از شایع ترین علل مرگ و میر در میان جوانان است، اما بسیاری از کسانی که دست به خودکشی می زنند در مورد آن مردد هستند. این افراد بیشتر از شر احساسات و دردهای طاقت فرسایی که دارند خلاص می شوند، در چنین شرایطی تنها راه نجات ممکن است خودکشی باشد. افکار خودکشی زمانی رخ می دهد که فرد احساس کند دیگر نمی تواند با یک موقعیت ناراحت کننده کنار بیاید. این شرایط ممکن است شامل مشکلات مالی، مرگ یکی از عزیزان، قطع رابطه یا یک بیماری ناتوان کننده باشد.
افراد ممکن است به دلیل احساس تنهایی و تنهایی شدید اقدام به خودکشی کنند، این افراد احساس می کنند که مرده یا زنده بودن برای کسی مهم نیست و به همین دلیل به تدریج احساس تنهایی در درون فرد ایجاد می شود. همچنین ممکن است افراد زمانی اقدام به خودکشی کنند که فکر میکنند شرایط زندگیشان بهتر از اکنون نخواهد بود و هیچکس نمیتواند به آنها کمک کند. افسردگی نیز یکی از عوامل اصلی خودکشی محسوب می شود. کسانی که از افسردگی رنج می برند، تصور منفی از خود، دیگران یا وضعیت فعلی خود دارند.
از دیگر علل خودکشی می توان به شکست در زندگی، استرس زیاد، عصبانیت، مصرف مواد مخدر و بیماری های جسمی و روانی اشاره کرد. همچنین نتایج پژوهش نشان می دهد که نگرانی های مالی و استرس ناشی از فشارهای تحصیلی نیز از عوامل مهم اقدام به خودکشی هستند. افکار خودکشی می تواند نشانه ای از بیماری روانی مانند افسردگی یا اختلال دوقطبی باشد. تعداد قابل توجهی از بیماری های روانی را می توان با دارو و مشاوره درمان یا کنترل کرد.
انجام برخی اقدامات ساده می تواند خطر افکار و اعمال خودکشی را کاهش دهد. این اقدامات شامل صحبت با اعضای خانواده در مورد مشکلات خود، برقراری ارتباط با دیگران و اجتناب از انزوا، ورزش، داشتن یک رژیم غذایی سالم و متعادل، خواب با کیفیت کافی و کمک گرفتن از دیگران است.