به گزارش پی ام آپ به نقل از ایسنا، احمد محمودزاده از اقداماتی برای رفع مشکلات بیمه ای معلمان مدارس غیردولتی و افزایش روز کاری معلمان این مدارس به 30 ساعت در شورای اسلامی خبر داد و اظهار داشت: در حال پیگیری هستند. مصوبه شورای اسلامی شهر در صورت تصویب، روز کاری معلمان مدارس غیردولتی از 44 ساعت به 30 ساعت کاهش می یابد.

وی با تاکید بر اینکه معتقدیم معلمی کارگر نیست تا ساعت کار خود را بر اساس قانون کار سنجید، افزود: در حال حاضر طبق قانون کار، معلمان مدارس غیردولتی 44 ساعت در مدرسه کار می کنند در حالی که معلم باید در مدرسه حضور داشته باشد. مدرسه به مدت 30 ساعت با توجه به بخشی از این حضور در درس آنها.

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه تشکل های مردمی ادامه داد: در این راستا پیشنهاد بازنگری در قانون مدارس غیردولتی را به مجلس ارائه کرده ایم. در صورت اصلاح این قانون، ساعت کار معلمان مدارس غیردولتی نیز از 44 ساعت به 30 ساعت افزایش می یابد. این پیشنهاد قبلا در کمیسیون آموزش مجلس مطرح و به رای گذاشته شده و منتظر ارسال آن به جلسه علنی مجلس هستیم.

رتبه بندی مدارس غیردولتی از یک تا پنج

معاون وزیر آموزش و پرورش در بخشی دیگر از سخنان خود از رتبه بندی مدارس غیردولتی خبر داد و با اشاره به اینکه رتبه بندی این مدارس جزء برنامه های سازمان مدارس غیردولتی است، تصریح کرد: به دنبال این هستیم که پنج رتبه بندی مدارس غیردولتی دولت ها برای ارتباط شهریه مدارس غیردولتی با طبقه بندی آنها. پس از تحقق این امر، مدارس غیردولتی تقریباً همان شهریه را دریافت خواهند کرد. البته امسال شهریه مدارس غیردولتی را هم بستیم اما هنوز رتبه مدارس را اعلام نکرده ایم.

پیشنهاد ارائه الگوی توسعه کمی و کیفی مدارس غیردولتی آموزش و پرورش در برنامه هفتم توسعه

وی در بخشی دیگر از سخنان خود درباره احکام مربوط به ساماندهی مدارس غیردولتی در برنامه هفتم توسعه، گفت: در برنامه هفتم توسعه پیشنهادی دادیم که در صورت تصویب، وزارت آموزش و پرورش موظف شود. ایجاد مدل توسعه کمی و کیفی برای مدارس غیردولتی. ما مطالعه ای در مورد مدارس غیردولتی در کشورهای دیگر در سراسر جهان انجام دادیم، حدود 72 کشور را بررسی کردیم تا دریابیم که مدارس غیردولتی در کشورهای دیگر چگونه اداره می شوند. این مراکز چگونه توسعه می یابند؟ آیا همه کشورها مانند ما سطح اولیه را به بخش خصوصی واگذار می کنند؟

محمودزاده تصریح کرد: بنابراین در برنامه هفتم توسعه حکمی را مطرح کردیم که در صورت تصویب، وزارت آموزش و پرورش الگوی توسعه کمی و کیفی مدارس غیردولتی را برای سال آینده ارائه کند. بر اساس فراتحلیلی که در کشورهای دیگر انجام دادیم، آمادگی ارائه این مدل را به عنوان سازمان مراکز و مدارس غیردولتی داریم و برای دوره های ابتدایی و متوسطه آموزش نظری و فنی حرفه ای برنامه هایی داریم که باید اجرا شود. .

افزایش نرخ پایین شهریه برخی مدارس غیردولتی

وی در بخشی دیگر از سخنان خود با بیان اینکه برای مولفه های سرانه نیروی انسانی، فضا و تجهیزات و سرانه امکانات، کیفیت بخشی آموزشی و آموزشی مدارس غیردولتی حدود 150 شاخص آموزشی و پرورشی محاسبه شده است. . که همگی در تعیین نرخ شهریه مدارس غیردولتی تأثیر داشتند. وی تصریح کرد: 18 هزار مدرسه غیردولتی داریم که بر اساس مولفه های ذکر شده و شاخص های محاسبه شده 18 هزار نرخ مختلف ثبت نام در این مدارس داریم. ما هفت ماه برای محاسبه این مولفه ها و شاخص ها کار کردیم.

معاون وزیر آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: امسال زمان زیادی را صرف شهریه های پایین کردیم چرا که مطمئن بودیم خدمات ارائه شده با این شهریه های پایین در مدارس غیردولتی بی کیفیت است و استاندارد نیست. ما نباید اجازه دهیم خدمات مدارس خصوصی خیلی ضعیف باشد و این یکی از وظایف ماست. بنابراین امسال و سال گذشته مدارسی که نرخ ثبت نام پایینی داشتند رشد ثبت نام خوبی داشتند.

مدارس غیردولتی می توانند برای کلاس های امتحانی پایه دوازدهم 15 درصد شهریه بیشتر دریافت کنند

مدیرعامل سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه تشکل های مردمی درباره شهریه مصوب مدارس غیردولتی در سال جاری توضیح داد: شهریه ای که امسال برای مدارس غیردولتی مصوب کرده ایم از 5 میلیون شروع می شود. 100 هزار تومان تا 48 میلیون تومان البته این ارقام می تواند بیشتر از 38 باشد هر مدرسه درصدی از شهریه را برای ارائه برنامه های اضافی تایید می کند. در واقع با احتساب برنامه های تکمیلی، شهریه مدارس غیردولتی امسال از ۷.۱ میلیون تومان تا ۶۵.۴ میلیون تومان است.

وی افزود: البته مدارس غیرانتفاعی تنها برای پایه دوازدهم می توانند 15 درصد بیشتر شهریه بگیرند. در واقع مدارسی که کار آموزشی پایه دوازدهم انجام می دهند و مجوز این کار را دارند می توانند 15 درصد دیگر از شهریه را از والدین دریافت کنند.

محمودزاده در عین حال خاطرنشان کرد: حدود 15 هزار مدرسه غیردولتی شهریه زیر 20 میلیون تومان، 2 هزار و 650 مدرسه بین 20 تا 40 میلیون تومان و حدود 350 مدرسه غیردولتی بالای 40 میلیون و 65 میلیون شهریه دریافت می کنند. گرفتن اکثر مدارس شهریه‌ای بالای 40 میلیون تومان و تا سقف 60 میلیون تومان در تهران هستند. ارقام در استان ها متفاوت است، به عنوان مثال بیشترین نرخ ثبت نام در خراسان 31 میلیون تومان است. البته این اعدادی که به عنوان پلاک به آنها رسیده ایم نیز می تواند مشکل داشته باشد. ما نمی گوییم این اعداد خوب است اما امسال بحث افزایش قیمت ها و دستمزدها را داریم. شهریه مدارس افزایش یافته است.

از ۲۵ میلیون هزینه سرویس مدارس تا والدینی که از مدرسه غیردولتی انتظار هتل دارند!

معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: برخی خانواده ها از مدارس غیردولتی انتظار «هتل» دارند. گاهی به بنده گفته اند که مدرسه ای هست که می توانم پسرم را صبح آنجا رها کنم، بیام خانه، ساعت 12 شب بخوابم و صبح به مدرسه بروم. بعضی از والدین این چیزها را از ما می خواهند.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر شهریه های گزاف مدارس غیردولتی که خارج از شهریه مصوب این سازمان است که بعضاً بیش از 120 میلیون تومان است، توضیح داد: این مدارس باید اول، دوم باشند. و منطقه سه تهران. برخی از مدارس شهریه مصوب را دریافت می کنند اما علاوه بر برنامه های اضافی، لباس فرم مدارس، غذا، تنقلات و … را نیز دریافت می کنند که اگر این مبالغ را به شهریه مصوب اضافه کنیم، رقم شهریه بسیار بالا می شود. به عنوان مثال سال گذشته هزینه سرویس مدارس بالغ بر 25 میلیون تومان بوده است.

محمودزاده بیان کرد: اکنون اگر هزینه های خوراک، سرویس، تنقلات و … را کنار بگذاریم، باز هم ممکن است برخی مدارس غیردولتی از خانواده ها شهریه بیشتری از آنچه برای شهریه مصوب کرده ایم دریافت کنند و قطعا با این موارد برخورد خواهیم کرد. ما همچنین ملاقات کردیم؛ بنابراین، در ماه گذشته بسیاری از مدارس را در گوکن کلفت تعطیل کردیم. در ده ماه گذشته حدود 886 مدرسه را توبیخ، پلمب یا بازداشت کرده ایم و به حدود 1113 مدرسه غیردولتی اخطار، توبیخ، تعلیق و لغو مجوز داده ایم که عدد خوبی است.

آیا توبیخ شامل مدارس رسمی غیرانتفاعی می شود؟

مدیرعامل سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه تشکل های مردمی در پاسخ به اینکه آیا این توبیخ ها شامل مسئولانی می شود که مدارس غیرانتفاعی را اداره می کنند، گفت: شامل همه می شود و فرقی نمی کند که چه کسی مدیر باشد. از مدرسه. ما از اسم مدارس پیروی نمی کنیم، اما آنچه در مدرسه اتفاق می افتد. البته این وظیفه مدیران عامل است و من باید بر این موضوع نظارت داشته باشم.

کنکور معیار مناسبی برای ارزیابی 12 سال تحصیلی نیست

معاون وزیر آموزش و پرورش در بخشی دیگر از سخنان خود با تاکید بر اینکه کنکور ملاک مناسبی برای ارزیابی 12 سال تحصیلی نیست، تاکید کرد: زمانی که کنکور ملاک ارزشیابی قرار می گیرد، مدرسه ای که در آموزش و آزمون موفقیت بیشتری کسب خواهد کرد. بنابراین تکمیل دروس پایه دوازدهم به ما کمک کرد تا مرجع را به مدرسه و کتاب و معلم برگردانیم و نه به امتحان. کنکور تک بعدی و صرفا آموزشی است. اگر مقیاس را تغییر دهیم، فعالیت های مدرسه حذف می شود و معلم و دانش آموز کار و تلاش می کنند، نه کنترل دوپینگ، نتیجه می گیرد.

«گاج» دو سال نمی تواند امتحان بدهد

محمودزاده همچنین درباره لغو مجوز برگزاری آزمون انتشارات «گاج» توضیح داد: در حال حاضر تنها انتشارات «گاج» می تواند فعالیت کند و مجوز برگزاری «آزمون» این نشریه لغو شده است. مجوز آزمون های شما باید از سال گذشته لغو می شد، اما برای اینکه آسیبی به خانواده ها و دانش آموزانی که برای کنکور برنامه ریزی کرده بودند آسیبی نبیند، به شما اجازه دادیم که در کنکور 1402 به امتحانات ادامه دهید، اما پس از آن مجوز شرکت در آزمون این آزمون به مدت دو سال به حالت تعلیق درآمد و انتشار آن لغو شد.

وی همچنین سخنان خود در یک برنامه تلویزیونی در این زمینه را که شبهه تبلیغاتی برای این نشریات ایجاد کرده بود، برجسته کرد: این تبلیغات نیست. اگر در کشور ما اعلام تخلف از یک مؤسسه برای مؤسسه تبلیغاتی تلقی می شود، بحثی ندارم، اما این تبلیغات نبود. این گروه تخلف کرده بود و ما جلوی آن را گرفتیم و با جسارت اعلام کردیم.

منبع: ایسنا


اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *