به گزارش پی ام آپ، اینترنت ماهواره ای زاییده فکر ایلان ماسک میلیاردر دوست فضا بود، با هدف ارائه پوشش اینترنتی گسترده با پرتاب هزاران ماهواره کوچک به مدار نزدیک زمین، که در آن زمان به گفته او انقلاب نامیده می شد. در دسترسی به اینترنت پرسرعت در سراسر جهان.

در دولت قبل اعلام شد که اینترنت ماهواره ای پدیده ای است که همه کشورهای جهان با آن مواجه هستند. هدف اصلی سیستم های ماهواره ای فراهم کردن بستری برای استفاده از اینترنت اشیا در سراسر جهان است، زیرا بسیاری از مناطق یا مزارع دورافتاده در جهان تحت پوشش شبکه های تلفن همراه یا ثابت نیستند و از اینترنت ماهواره ای برای کمک به این موارد استفاده می شود. چالش ها و مسائل. آنها تحریک شده اند.

چند سالی است که در ایران به این فناوری نوظهور توجه می‌شود، اما این مشکل همزمان با اعمال محدودیت‌ها برای برخی پلتفرم‌های خارجی در کشور و وعده فعال‌سازی و دسترسی کاربران به اینترنت مورد توجه قرار گرفت.

از زمان شروع این موضوع در کشور، مسئولان اعلام کردند که از فعالیت اپراتورهای اینترنت ماهواره ای در کشور استقبال می کنند اما به شرط پذیرش قوانین کشور. طبق قوانین بین المللی، هر اپراتور اینترنت ماهواره ای که بخواهد در خاک یک کشور سرویس ارائه دهد، باید قوانین سرزمینی آن کشور را رعایت کند و همانطور که مسئولان گفته اند، این قوانین به همه این اپراتورها از جمله استارلینک ابلاغ شده است. و در صورت موافقت با این قوانین، از تجارت منع می شوند. از آنها استقبال می شود زیرا 3000 روستا هنوز به اینترنت متصل نیستند و می توان از طریق این اقدام به اینترنت متصل شد.

اما نکته قابل توجه در مورد این فناوری این است که اینترنت ماهواره ای نمی تواند سرعت و کیفیت ارتباطات مبتنی بر فیبر نوری را ارائه دهد، به همین دلیل است که همه کشورهای پیشرفته به سرعت ساختمان های خود را به فیبر نوری متصل می کنند.

با تمام این تفاسیر، مرکز ملی فضای مجازی در سال‌های اخیر رویکرد خود را در قبال سامانه‌های ماهواره‌ای به گونه‌ای ارائه کرده است که اپراتورهای ماهواره‌ای باید بر اساس معاهدات بین‌المللی در حوزه فضایی و اصول و مقررات سازمان ملل عمل کنند. و اتحادیه های تخصصی مرتبط و برای جلوگیری از هرج و مرج و مبارزه با جرایم سایبری باید از قوانین و مقررات ملی کشورها برای حفظ استقلال و حاکمیت دولت ها در زمینه ارتباطات و حفاظت از کانال های رسمی تبادل اطلاعات پیروی کرد.

سرانجام پس از «اما» و «اگرها» در خصوص فعالیت اینترنت ماهواره‌ای در کشور در ماه‌های اخیر، با نظارت حقوقی بین‌المللی وزارت ارتباطات، اعلام شد که «استارلینک» موظف به رعایت قوانین سرزمینی است. جمهوری اسلامی ایران. شایان ذکر است که اسپیس ایکس اخیرا اعلام کرده است که 22 ماهواره اینترنتی خود را در 31 آگوست به مدار زمین پرتاب کرده و این موشک را در اقیانوس اطلس فرود آورده است.

منبع: ایسنا


اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *