متخصصان می گویند که نباید ادرار کردن زیر دوش را به یک عادت همیشگی تبدیل کنیم، زیرا این می تواند باعث مشکلات جدی سلامتی شود که می تواند بر تعداد دفعات دفع ادرار تأثیر بگذارد.

به گزارش روزیاتو، در مورد ادرار کردن زیر دوش حمام نکات ضد و نقیضی بیان شد. چندی پیش “چرا نباید زیر دوش ادرار کنیم؟” مقاله ای با عنوان منتشر کردیم

با این حال، برخی از پزشکان اکنون می گویند که این مطالعه ممکن است به ویژه برای زنان مفید باشد. البته در حالی که این کار را با تعادل و به شرطی که زیاده روی نکنید انجام دهید. اما چیزی که اکثر پزشکان بر آن اتفاق نظر دارند این است که باید از تکرر و تکرر ادرار در حمام خودداری کنند، زیرا این امر می تواند مشکلات جدی ایجاد کند و تعداد مراجعه به توالت را افزایش دهد.

بیایید صادق باشیم، همه ما حداقل یک بار زیر دوش ادرار کرده ایم. چه برای راحتی این کار را انجام دهید، چه در زمان صرفه جویی کنید، یا حتی فکر کنید عجیب است اما یک بار تصادفی این کار را انجام دهید، این یک عمل بسیار رایج است.

من حمام کردم این موقع از روز برای شما خطرناک است

با این حال، به گفته متخصصان، نباید ادرار کردن در حمام را به یک عادت منظم تبدیل کنیم زیرا می تواند باعث مشکلات جدی سلامتی شود که می تواند بر نیاز ما به ادرار کردن تأثیر بگذارد.

ترزا ایروین می گوید ادرار کردن در حمام لزوماً چیز بدی نیست، به خصوص برای زنان، اما اگر بیش از حد آن را انجام دهید، می تواند مضر باشد.

این پزشک در حساب کاربری Tik Tok خود گفته است که ادرار کردن زیر دوش در واقع می تواند برای زنان مفید باشد. البته اگر به تعداد کم انجام شود. زیرا ایستادن باعث تخلیه کامل مثانه می شود و هیچ محدودیتی برای چمباتمه زدن یا نشستن وجود ندارد.

با این حال، نباید آن را به برنامه روزانه حمام خود اضافه کنید زیرا می تواند باعث بی اختیاری یا تکرر ادرار شود. “مغز شما در نهایت شروع به ارتباط صدای جاری شدن آب با نیاز به ادرار می کند، بنابراین احساس می کنید هر بار که شیر آب را باز می کنید باید به دستشویی بروید – چه برای شستن دست ها یا ظرف ها.” دکتر توضیح داد. او خاطرنشان کرد که اگر فقط گاهی این کار را انجام دهید، معمولاً مشکلی ندارد.

دکتر. ایروین گفت: «نکته دیگر این است که جریان ادرار شما احتمالاً زمانی که زیر دوش هستید کمی کند می شود. اما این مضر نیست، برعکس، خوب است، زیرا از فشار و استرسی که گاهی هنگام ادرار به خود وارد می‌کنید، جلوگیری می‌کند.»

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *