گفته های عجیب نماینده مجلس در مورد لایجه حجاب! / ممکن است توطئه‌ای برای بهم ریختن نظم کشور باشد!

در چند وقت اخیر تصویب لایحه حجاب و مسائل پیرامون آن بسیار مورد توجه قرار گرفته است. در ادامه قصد داریم به شبهات و مسائل پیرامون این لایحه بپردازیم تا پایان با ما همراه باشید.

بخش هایی از این گفتگو را بخوانید؛

قانون حجاب برای کسانی که بی حجاب شناخته می شوند جریمه های سنگینی در نظر گرفته است. می خواهم بدانم آیا برای مقامات هم جریمه ای وجود دارد؟ به هر حال در نهایت میلیاردها تومان در بودجه حوزه فرهنگی لحاظ شده است.

بعضی جاها پیش بینی می شود اما برای کسانی که از آن استنکاف کنند. از اجرای قانون که به نظر من قابل اجرا نیست، نه اینکه امروز از من می پرسند که مثلاً در مجلس در این چند سال که وضعیت جامعه از این نظر اقتصاد و فرهنگ است، چه کردی؟ خیر، چنین مواردی در این لایحه نیست. وقتی به اینجا رسیدیم همه چیز درست می شود. برای بی توجهی مسئولان به اجرای مفاد این قانون جریمه هایی در نظر گرفته شد که مشکل اصلی را حل نمی کند.

مشکل اینجاست که وقتی قانون حجاب در مجلس مطرح شد 15 ماده بود.  اما در حال حاضر 70 مورد وجود دارد. چرا همان کمیسیونی که این موارد را نوشته باید آن را بررسی کند؟ آیا این کمیسیون می آید تا چیز جدیدی ارائه بدهد یا اصلاحاتی را که جامعه خواستار آن است را اجرا کند.

نه قطعا نمی تواند. این یکی از دلایل اصلی مخالفت من با اصل 85 بود. اول اینکه این سفارش یکی از کم تعدادترین سفارشات است. 11 نفر است و الان دو تا از این میان ترم ها آمده اند، اول 9 نفر بودند. تعداد کم است و طبق آیین نامه دو سوم آن تعداد می توانند این لایحه را قانون کنند، یعنی هشت نفر می توانند این لایحه را قانون کنند و جالب است که همه افراد جامعه با آن سروکار دارند.

زیرا این قانون نه تنها برای مقابله با شل حجاب، بی حجابی و کم حجابی نوشته شده است. این امر در مورد حجاب و تجارت نیز صدق می کند. از راننده تاکسی، اتوبوس، مینی بوس گرفته تا ایرلاین و همه حرفه ها و شرکت ها و همه فعالیت ها. مسیرهای گردشگری، یعنی بیابان ها، جاده ها، کوه ها و دره هایی که در مسیر تورهای گردشگری قرار دارند، همگی مشمول این قانون هستند. چرا باید قانونی که این همه جامع است و کل جمعیت کشور را در بر می گیرد در کمیسیونی مثل اصل 85 و در پستو تصمیم گیری شود؟!

لااقل در این مجلس باید ماده به ماده در جلسه عمومی بررسی شود. حداقل باید به این افراد اطلاع داده شود که چه قانونی برایشان وضع می شود تا فردا به آن عمل کنند. اما متأسفانه فضاسازی و ایرادات یا توافقات خارج از اساسنامه دست به دست هم داد، بنابراین این لایحه در قالب اصل 85 مورد بررسی قرار گرفت که به نظر من یکی از مشکلات اساسی مجلس یازدهم است. حالا در مورد بحث حفاظت هم همینطور بود.

طرح حفاظتی که همه افراد جامعه را متاثر می کرد به ماده 85 نیز پرداخته بود. اکنون فرصت حضور داشتیم و از ابتدا در اساسنامه آن اشاره کرده بودیم که جلسات این موضوع به صورت علنی و زنده پخش شود که دو سه جلسه بیشتر نشد و تعطیل شد. همه این ماجراها درباره شورای عالی فضای مجازی و افشای منویات طراحان امنیتی که تا به امروز اجرایی نشده است و موضوع دیگر بحث جمعیت بود. یعنی موضوعات مهمی که در مجلس یازدهم مطرح شد، همه تبدیل به اصل 85 شد که به نظر من یکی از موضوعات اساسی مجلس یازدهم است.

به نظر می رسد مسئولان دوره یازدهم این موضوع را اصل 85 قرار می دهند تا بتوانند از این اتفاقات و لوایح چشم پوشی کنند.

ما نمی توانیم آن را نادیده بگیریم. من هم آن روز گفتم رای من و نمایندگان شما به اصل 85 تبدیل شود. اگر الان رای ندهیم این لایحه هشتاد و پنج نمی شود. پس اگر به اصل هشتاد و پنج رای دادم مسئول بودم و نمی توانم از مسئولیت خود فرار کنم. همه عوامل مسئولیت مشخصی دارند.

آیا فکر می کنید نمایندگان از صحبت علنی در مورد آن می ترسند؟

من فکر میکنم که بسیاری از این افراد می دانند که این قانون قانون خوبی نخواهد بود. این پیش نویس قانون به قانون خوبی تبدیل نمی شود که به نفع جامعه باشد و برای دین و دنیای مردم مفید باشد. فکر می‌کنم خیلی‌ها این را می‌فهمند، اما ملاحظاتی دارند که نمی‌خواهند درباره‌اش صحبت کنند. احتمالا نمی خواهید در مورد آن بحث کنند. همانطور که شما می گویید، یک جورهایی سست است، یعنی من درگیر آن نبودم. درست است، این مورد نیست. ما وظایفی داریم، هم بر اساس قانون اساسی و هم به خاطر رأیی که دادیم. اگر این اقدامات باعث شود برخی از نسل های کنونی و نسل های آینده دین‌گریز شوند، ما در ارتداد آنها شریک هستیم و فردا باید پاسخگو باشیم.

به نظر شما مجلس با فشار عده ای خاص و گروه خاصی این کارها را انجام می دهد و این لوایح را طبق اصل 85 ارسال می کند؟

در مورد صیانت، من کاملاً مطمئن بودم که خارج از مجلس طراحی و اجرا شده است. من اطمینان کامل پیدا کرم و به راحتی می توانم بگویم که درست وسط مباحث و جلسات بودم. در این خصوص، اتفاقات مجلس در این بررسی اخیر از اصل 85 و اظهارنظر رئیس مجلس آقای قالیباف در مورد اظهارات من بسیار حائز اهمیت است زیرا بخشی از تأثیر قانون بر جامعه را بررسی کردم که چه اتفاقی خواهد افتاد و به کجا منجر خواهد شد؟ آنها به سرعت این موضوع را تکذیب کردند و ما را به دروغگویی متهم کردند. بعداً سوژه ها را به آنها نشان دادم و وقتی فکر کردم چرا حداقل این 4 موضوع دقیقاً برعکس نظر آقای قالیباف است. منظورم این است که آیا واقعاً این لایحه را خوانده اید؟ آیا آنها نمی دانند در این لایحه ای که به تصویب رساندند و در حال بحث و بررسی است، چه چیزی وجود دارد؟ اما او به من پاسخ می دهد و من را متهم می کند که این شبهه را تقویت می کند که اصلا در جریان نیستند. وقتی که من یکی از این مواد را به آنها نشان دادم که آقای قالیباف که محصلین یعنی دانش‌آموزان، ‌گفتند آقای غضنفرآبادی این چیست؟ گفت این حذف است. گفتم تشریف بیاورید روی سیستمی که می خواهیم رای بدهیم نه در سیستم من بلکه در سیستم همکارانم بارگذاری شده است، گفتم ماده 46 را بیاورید، تبصره 5 را بیاورید، به آقای غضنفرآبادی گفتم که بخواند. گفتند این حذف شده است، حذف می کنیم.

شک دارم که شاید خودشان هم نمی دانند چه چیزی در آن است و شاید در جای دیگری نوشته اند، با خودشان آورده اند و فقط می خواهند آن را تقویت کنند و به نوعی جلو ببرند.

این علایم هم نشان می‌دهد که این موارد خارج از مجلس تنظیم شده است و من نگرانم که خدایی نکرده؛ در آنها نفوذی نباشد که برای برهم زدن جامعه ئ برای به‌هم‌ریختن نظم عمومی و امنیت جامعه طراحی شده باشد. ان‌شاء‌الله که چنین نباشد.

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *