فصل دوم رئالیتی شو «پدرخوانده» به اولین مسابقه گروهی خود رسید، نقطه ای که می توان عملکرد بازیکنان حاضر در این سه مسابقه را تحلیل کرد که بیش از هر چیز در این سه مسابقه، غیرمنتظره ها به چشم آمد. بازی و دو بازیکن معیوب. بهترین های فصل قبل مجید واشقانی و معین زندی بودند. در این میان واشقانی با رفتار عاطفی و عدم تسلط بر خود لقب بازنده بزرگ این دور از مسابقات را به خود اختصاص داد.
به گزارش پی ام آپ، فصل دوم سریال پدرخوانده برخلاف فصل اول نتوانسته انتظارات مخاطبان این رئالیتی شو را برآورده کند. جدای از مشکلات اساسی این فصل از جمله دکوراسیون، پوشش و قوانین مربوط به طرف مستقل، بازی نامنظم و نادرست برخی از شرکت کنندگان نیز دلیلی بود که The Godfather 2 شروع امیدوارکننده ای نداشته باشد. در اینجا به تحلیل عملکرد شرکت کنندگان در سه مسابقه اول پرداخته ایم. بازیکنانی که بازی آنها آنالیز نشده است آنقدر ضعیف بوده اند که نمی توان هیچ تحلیلی از بازی آنها انجام داد.
برندگان
آرمین رحیمیان | آرمین رحیمیان از جمله تازه واردان «پدر رضاعی» است. بازیگری که حضورش در این گروه کمی غیرمنتظره بود. او در سه بازی گروه اول نشان داد که هوش خوبی دارد و اصول و قواعد بازی را می داند. رحیمیان در بازی اول فرصتی برای انبساط بدنش نداشت، چون همان شب اول پدرخوانده اش به او «حس ششم» داد و او بازی را ترک کرد. در بازی دوم طرف مافیا بود. او در این قسمت یک بازی کاملا محافظه کارانه از خودش ارائه کرد و همین موضوع باعث شد تا در بین مردم شناخته شود. اما اوج بازی او در قسمت سوم بود. رحیمیان نقش مهمی در این قسمت داشت و «شیر» بازی بود. با اینکه هنوز بی پروا بازی نمی کرد، اما می دانست که چگونه با آرامش نبض بازی را در دست بگیرد و از عبای محافظه کار بیرون بیاید و با هوش خود شهر را با خود همراه کند. چیزی که در مورد بازی او قابل توجه بود، ارائه خط داستانی مناسب برای معرفی اوباش بود. او اگرچه در ابتدا اشتباه کرد، اما زمانی که بر بازی مسلط شد، توانست به اصطلاح کار را به دست بیاورد تا اینکه مجید واشقانی را به مرز انفجار رساند و او را از بازی خارج کرد. آنچه در بازی آرمین قابل توجه بود، خونسردی و خویشتن داری او در رابطه با رفتار عاطفی و عاشقانه اش بود.
آمین من | امین میری یکی از بازیکنانی است که شاید در ابتدا هیچکس انتظار چنین بازی خوبی را از او نداشت. اما میری می دانست که چگونه با استادی مثال زدنی فرش خود را از آب دربیاورد. مهمترین ویژگی میری در این سه مسابقه، بازی بی باک او بود. او که از نامها دلسرد نشد، بیاحتیاطی به افرادی که گمان میکرد اعضای مافیا هستند حمله کرد. مجید واشقانی خواه ناخواه در رده «بازیکنان برتر» قرار دارد، بنابراین مبارزه با او برای تازه واردها کار سختی است. اما در هر دو قسمت، زمانی که میری یک رئیس اوباش بود، با استدلال درست عروسک را به روی دیگر مردم شهر باز کرد. او همچنین کنترل بسیار خوبی روی رفتار خود داشت که باعث می شد با اشتیاق بازی نکند. امین میری در هیچ یک از مسابقات هیچ بازیکنی به خصوص مجید واشقانی را ناکام نکرد.
پیام احمدی نژاد | پیام احمدی نژاد یکی از اتفاقات خوب سه مسابقه اول بود. البته در بازی دوم خیلی زود بازی را ترک کرد و نتوانست به تیمش کمک کند. اما احمدی نژاد در رقابت های اول و سوم حضور درخشانی داشت. او در اولین مسابقه در تیم استقلال قرار گرفت و سعی کرد به تنهایی برنده بازی باشد. او در حین بازی توانست شهر را به درستی با خود همراه کند. اگر طلسم او به کسی که تیر خورده نمی نشست، شاید می توانست بازی را به نفع او تمام کند. وجه تمایز احمدی جا این بود که بی پروا بازی می کرد. مثل میری از بازیکنی مثل واشقانی نترسید و در بازی اول و سوم دیوانه شد. احمدی نیا آنقدر در بازی نجیب مهارت داشت که حتی در اولین مسابقه هم که واشقانی سعی کرد او را مجبور کند برای سوزاندن حق رای خود اقدام کند، به اصطلاح به دام نیفتاد. او حتی به شوخی به واشقانی گفت که حواسش به همه چیز است.
علیکا عبدالرزاقی | علیکا عبدالرزاقی مهارت های خود در بازی مافیایی را در برنامه رئالیتی «ارتش مخفی» به نمایش گذاشت و در «پدرخوانده 2» این فرصت را پیدا کرد تا خود را نشان دهد. عبدالرزاقی در این سه مسابقه سعی کرد رفتاری «باحال» داشته باشد. روشی که در عمل جواب داد و توانست او را بازیکن خوبی معرفی کند. عبدالرزاقی با دقت بسیار به سخنان گوش داد و به تحلیل درستی از رفتار مردم رسید. بر اساس این تحلیل مسیر رویارویی با هر فرد را مشخص می کرد و از آنجا طرف مقابل را به سمتی که می خواست هدایت می کرد. بر اساس همین ویژگی بود که توانستند در بازی دوم به عنوان تیم مستقل پیروز شوند. البته اگر ساگار کنسان آن اشتباه مهلک را در حین دفاع مرتکب نمی شد، ممکن بود نتیجه چیز دیگری رقم بخورد.
پدیده سه مسابقه اول
نیکخواه از غلامرضا | پدیده بلامنازع رقابت های گروه اول کسی نیست جز غلامرضا نیکخواه که می دانست چگونه با بازی های حساب شده خود از بقیه عقب بیفتد. صبر و بردباری از ویژگی های بارز بازی های نیکخواه در این سه مسابقه بود. او درست گوش میکرد، یادداشت میکرد، آنها را تجزیه و تحلیل میکرد و سپس بر اساس برداشتهایش نظراتش را میگفت. جالب اینجا بود که نظرات او کاملا بر اساس واقعیت ارائه می شد و همین باعث دیده شدن بازی نیکخواه شد. شاید حتی بسیاری از بازیکنان در بازی ابتدا آن را جدی نگرفتند، اما با شدت گرفتن بازی موتوز آنها، بازیکنان به مهارت های خوب خود پی بردند و متوجه شدند که با حریفی روبرو هستند. دشوار.
بازنده ها
مجید وثقانی | مجید واشقانی به عنوان یکی از بهترین بازیکنان فصل اول وارد رقابت های فصل دوم «پدر رضاعی» شد. اتفاقا این عنوان به پاشنه آشیل او در این فصل تبدیل شد. واشقانی با توجه به تمجیدهایش از بازی و همچنین دریافت عنوان “بهترین بازیکن” او را با لبخند در این رقابت ها نشان داد. نگرش بالا و پایین واشقانی نسبت به سایر شرکت کنندگان از همان لحظه اول مسابقه اول نشان داده شد. البته جانبداری از مافیا نیز به این ماجرا دامن زد. در واقع واشقانی این سیستم را برای بازی خود انتخاب کرد تا بازیکنان دیگر جرات نزدیک شدن به او را نداشته باشند اما مشکل این بود که این بازیکن با اصول این سیستم آشنا نبود. بروز رفتارهای عاطفی و گاه بی احترامی او در مواقعی که متهم بود نشان از مهربانی او داشت. واشقانی برای پیروزی خیلی جاها اصول اخلاقی را زیر پا گذاشت. رفتار او با هدیه بازوند در اولین مسابقه نشان داد که او حاضر است شخصیت حریف خود را حتی برای پیروزی در هم بکوبد. واشقانی به گونه ای رفتار کرد که بازوند احساس کرد اگر همراهی نکند، آبرو و جایگاهش در شبکه های مجازی از بین می رود. در واقع او بازی را از مدار طبیعی خود خارج کرد تا برنده شود. رفتار او با هادیه بازوند در مسابقه اول و متعاقب آن رفتارش در دو مسابقه دیگر به ویژه تقابل با امین میری نشان داد که «بهترین بازیکن» برای او گشاد است. واشقانی در دو مسابقه ای که در کنار مافیا بازی می کرد به قدری با گیمرهای حرفه ای خوش برخورد بود که برای زنده ماندن مجبور شد وارد درب بداخلاقی شود. او تا اینجای کار بازنده بزرگ فصل دوم است.
پدر کریمی | مشخص نیست بازیکنی در این سطح چگونه برای حضور در این مسابقات انتخاب شده است. پدرام کریمی در دسته بازیکنان کم تجربه قرار می گیرد که به دلیل عدم تسلط بر بازی ترسو هستند و پشت سر خود بازی می کنند. این بازیکنان اغلب توسط بازیکنان مسلط تعقیب می شوند، به خصوص اگر آن بازیکن در سمت سیاه نیز باشد. واشقانی در دو مسابقه ای که در کنار مافیا بازی کرد، توانست از همان نقطه ضعف پدرام کریمی استفاده کند و او را مانند تبر به جان شهر بیندازد. اتفاقی که دو طرف افتاد و کریمی به عنوان یک شهروند در کمپ مافیایی بازی کرد. یکی دیگر از نقاط ضعف این بازیکن لجبازی با افرادی است که او را هدف قرار می دهند. این نوع بازیکنان بدون توجه به نقشه های بازی فقط به فکر گرفتن حریف هستند.
حماسه رضایت | ساغر قوانت می تواند ستاره این مسابقات شود. او در این سه مسابقه سعی کرد با مشاهده درست بازی و تحلیل رفتار بازیکنان حقایق صحیح را وارد بازی کند. او تا حد زیادی موفق بود. در مسابقه دوم به عنوان یک حرفه ای می دانست که چگونه نقش ها را با ضربات صحیح آنها شناسایی کند. او تنها کسی بود که با این واقعیت که الیکا عبدالرزاقی “جک” بازی است قانع شد. او بلد بود حرف هایش را روی صندلی بگذارد و این بازیکن را در رای گیری بگذارد. اما یک اشتباه مهلک که عمل او در هنگام دفاع بود باعث محرومیت او شد و همین عامل باعث پیروزی جک شد. او در رقابت سوم درست در حساس ترین لحظه بازی این اشتباه را مرتکب شد و به همین دلیل در نهایت در این بازی ها بازنده شد.
معین زندی | معین زندی یکی از بهترین بازیکنان فصل اول بود که در این فصل پیشرفتی نداشت. در اولین مسابقه، او در سمت سفید بازی بود و نقش ‘لئون’ را بازی کرد. اما اعتراف فوقالعاده او به اشتباهش در شب اول شلیک، جریان را به نفع اوباش تغییر داد. زیرا با این اشتباه شهروندان از شب دوم عملا خلع سلاح شدند. زندی در دو بازی بعدی در کنار مافیا بازی کرد، در این دو مسابقه به حدی بازی کرد که خیلی زود شناسایی شد و از روند بازی کنار گذاشته شد.
نیما شاهرخ شاهی | بزرگترین مشکل نیما شاهرخ شاهی نداشتن رفتار پخته است. واکنشهای او معمولاً احساسی است و همین دیگ احساسات باعث میشود او بحثهای خام و ناپخته داشته باشد. حتی اگر استدلال معتبری داشته باشید، مخاطب به دلیل رفتار شما آن را نمی پذیرد. با اشتیاق زیاد حرف می زند، این اشتیاق باعث می شود حرف هایش فاقد منطق باشد. به همین دلیل است که شاهرخ شاهی هرگز نتوانسته خود را در بازی مافیایی نشان دهد.
فصل دوم رئالیتی شو «پدر رضاعی» به کارگردانی سعید ابوطالب پنجشنبه ها به صورت اختصاصی از پلتفرم «فیلمنت» پخش می شود. مسابقات گروه دوم قرار است از پنجشنبه دوم شهریور ماه آغاز شود.